CLB adomány

Egyszerűen segíthet azzal, ha itt köti meg biztosítását!!!

CLB adományvonal

A CLB Kft. a társadalmi felelősségvállalás keretében fontosnak tartja közhasznú alapítványok, egyesületek, szervezetek támogatását. Az 1% adó mintájára adományozza biztosítási díjának 1%-át is egy Ön által választott alapítvány részére. Az adományozásnak ezen formája a biztosítás díját nem befolyásolja.

Kinek tud adományozni és hogyan

Egyházak, közhasznú szervezetek, civil társaságok, egyesületek, alapítványok, költségvetési szervek, amelyek a hatályos törvények alapján jogosultak adományt gyűjteni és erre vonatkozóan szerződést kötnek velünk. Nincs más teendője, csak a lenti legördülő menüben kiválasztja név szerint azt a partnert, akinek adományozni szeretne és megköti a kívánt biztosítását. Ha egy jelenleg már meglévő biztosítása újrakötésével kíván adományozni, akkor arra a jelenlegi biztosítása évfordulóra történő törvényes felmondását követően van lehetősége. Amennyiben nem talál megfelelő partnert, akkor az oldal alján javasolhat.

Kérjük, válasszon a listából egy alapítványt, akinek adományozni szeretne:  

Kérjük, válassza ki a listából, melyik biztosítási terméket szeretné megkötni:

kötelező biztosítás casco biztosítás gépjármű biztossítás lakásbiztosítás
utasbiztosítás életbiztosítás balesetbiztosítás  


Amennyiben nem talál a listában olyan alapítványt, akinek adományozni szeretne, de szívesen ajánlana nekünk, kérjük, kattintson ide >>