Biztosítás kalkulátorok

Számoljon az online kalkulátor segítségével. Válassza Ön is a kényelmes és biztonságos megoldást!

Biztosítás portálunkon kiszámolhatja, hogy az egyes biztosítók milyen díjjal kínálnak Önnek biztosítást. Biztosítás kalkulátor programjaink:

Gépjármű biztosítás

gépjármű biztosítás (All in One)

Kötelező és casco biztosítás együttkötés, all in one. Ne töltsön dupla időt azzal, hogy külön-külön számolja ki díját. Mivel számos biztosító ad kedvezményt CASCO, vagy kötelező biztosítása díjából együttkötés esetén, ezzel a kalkulátorral tudja a legegyszerűbben megtalálni a legkedvezőbb ajánlatot.
gépjármű biztosítás kalkulátor >>

kötelező biztosítás

A gépjármű üzemeltetése során másoknak okozott károk megtérítését szolgálja. Közúti forgalomban gépjármű csak úgy vehet részt, ha érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel rendelkezik. A biztosítást 2009. évi LXII. törvény szabályozza, amely a biztosítók kockázatvállalására vonatkozó feltételeket egységesen rögzíti.
kötelező biztosítás kalkulátor >>

Casco biztosítás

casco biztosítás

A casco biztosítást mindazoknak ajánljuk, akik anyagi védelmet szeretnének lopás, törés, vagy elemi kár ellen. Korábbi évekkel ellenkezőleg, ma már a casco díjak is egyre kedvezőbbek, sőt számos biztosító terméke közül lehet választani. Jelenleg akár 40%-os kedvezmény is elérhető online casco biztosítás megkötése esetén.
casco biztosítás kalkulátor >>

Flotta biztosítás

flotta biztosítás

Általában a biztosítók díjkedvezménnyel honorálják azt az ügyfelet, akik több biztosítási szerződés kapcsán is ugyanazt a biztosítót választják. Ennek a kedvezménynek egy általánosan elterjedt formája az úgynevezett flotta biztosítás. Ha cégként, vagy magánszemélyként legalább 5 gépjármű tulajdonosa, akkor érdemes lehet a gépjárműveket flottaként biztosítani.
flottabiztosítás >>

Lakásbiztosítás

lakásbiztosítás

Természetesen az ingatlanunk és a benne lévő ingóságaink fontosak számunkra, ezért biztosítjuk azokat. Sokan mégis elfeledkeznek a legnagyobb értékük, a lakásuk, házuk, esetleg nyaralójuk biztosításáról. Mások azonban úgy gondolják, hogy a lakásbiztosítás egyszeri megkötésével hosszú évekre megoldották a biztosítás kérdését. Ez azonban nem így van. Lakásbiztosítást aktualizálni kell és mivel számos biztosító egymástól eltérő szolgáltatással kínál biztosítást, érdemes évente újra számolni és ha szükséges, a lakásbiztosítást aktualizálni.
lakásbiztosítás kalkulátor >>

Utasbiztosítás

utasbiztosítások

Az utasbiztosítás az a termék, amelyet mindenkinek kivétel nélkül ajánljuk megkötni külföldre utazás esetén. Legyen szó akár 1-2 napról, sosem lehet tudni, az utazás során milyen esemény bekövetkeztekor vesszük hasznát az utasbiztosításnak. Elég egy gyomorrontás, vagy egy fogfájás ahhoz, hogy a rendkívül magas külföldi orvosi ellátást az utasbiztosításunk fedezze. A díjak igen kedvezőek, és valamennyi biztosító széles választékát kínálja a szolgáltatási csomagoknak.
utasbiztosítás kalkulátor >>

Életbiztosítás

életbiztosítás

Az életbiztosítás online megkötése épp olyan egyszerű, mintha egy üzletkötő személyesen mondaná el, mire is kell odafigyelni. Az életbiztosításoknak számos típusa megköthető és valamennyi, a jó választáshoz szükséges információ is online elolvasható. Az életbiztosítás egy hosszú távra szóló döntés akár hitel mellé kötött úgynevezett hitelfedezeti biztosításról, akár befektetéshez kötött életbiztosításról beszélünk. Életbiztosítás megkötését ajánljuk mindenkinek, aki gondol a jövőre és szeretné családját is biztonságban tudni.
életbiztosítás kalkulátor >>

Balesetbiztosítás

balesetbiztosítás

Egy jó balesetbiztosítás jellemzői: több milliós kifizetést ad, így valódi segítséget nyújt a bajban; a rehabilitációs költségeket is fedezi maradéktalanul, így valódi segítséget nyújt; helyreállító plasztikai műtéteket is fedezi: egy tipp, nem csak hölgyeknek; az egész világra kiterjed és rendkívül kedvező napidíjért megkötheti.
balesetbiztosítás kalkulátor >>

Gépjármű assistance

gépjármű assistance szolgáltatás

Segítség itthon vagy akár külföldön határok nélkül! Assistance kalkulátorunkban lehetősége van választani utazási szokásainak megfelelően professzionális szolgáltatások közül. Az assistance szolgáltatás Ön és az Önnel utazók kényelmét és biztonságát is szolgálja.
Gépjármű assistance kalkulátor >>