CLB karrier program

A CLB karrier program egy biztosítás értékesítést támogató rendszer, melynek segítségével bárki profitálhat a biztosításokból. A programba való belépés ingyenes, az eredményes karrier nálunk elsősorban attól függ, hogy mennyi energiát fordítasz arra, hogy sikeres legyél! A siker eléréséhez egyedülálló webes alkalmazásokat biztosítunk részedre, ingyenes képzéseket tartunk, napi munkádat személyes kapcsolattartóval (mentor) támogatjuk.

Karrier 1 program - hobby szint

Sok ismerőssel rendelkezel, otthonosan mozogsz a különböző közösségi oldalakon?
Szeretnéd kiegészíteni havi jövedelmedet egy rendszeres bevétellel?
Szívesen ajánlanád a CLB biztosítási szolgáltatásait barátaidnak, de Te nem akarsz közvetlenül biztosítással foglalkozni?
Van e-mail cím gyűjteményed, baráti köröd, akiket megkeresnél biztosítási hírlevelekkel?

Ha a fenti kérdések többségére igennel válaszoltál, akkor a CLB hobby karrier programot épp Neked találtuk ki. Mi létrehozunk a számodra egy saját biztosítási weboldalt (microsite-ot), amit terjeszthetsz, népszerűsíthetsz családod, ismerőseid körében. A biztosítási weboldalad nevét Te magad adhatod meg! Így az ismerőseid a jövőben a Te microsite-odon köthetik meg illetve cserélhetik kedvezőbbre a számukra szükséges gépjármű-, lakás-, utas-, élet- illetve egyéb biztosításaikat. A biztosításkötéssel kapcsolatos szakmai feladatokat már a CLB munkatársai végzik, az így generált forgalom után pedig Téged díjazunk! Kattints ide a részletekre, igényelj Tőlünk egy biztosítási weboldalt és mi 24 órán belül díjmentesen elkészítjük és a rendelkezésedre bocsájtjuk!

Karrier 2 program - üzletkötői szint

Szívesen részt vennél a CLB ingyenes biztosításszakmai tréningjein, vagy a hatósági vizsgára való felkészítő oktatásán?
Más területen dolgozol, de meglévő ügyfélköröd felé szeretnél biztosítási szolgáltatásokat is értékesíteni?
Szeretnéd ügyfeleid részére a piacon elérhető legszélesebb termékkínálatot közvetíteni?
Magabiztosan kezeled a számítógépet és szeretnéd az állományoddal kapcsolatos információkat egy felületen, online lekérdezni?

Ebben az esetben jelentkezz a CLB üzletkötői karrier programjára. A programunkban ingyenes képzéseken vehetsz részt, továbbá a biztosítási microsite-on kívül hozzáférést adunk Neked a CLB webalapú Üzletkötői Partneroldalához is. Ezáltal akár naponta online lekérdezheted a biztosítási állományodat, a szerződések díjrendezettségét, valamint láthatod az általad megkötött szerződések esetén a jutalékfizetéshez esetleg még beküldendő dokumentumok listáját. Ha kedved van, akkor magad mellé akár további üzletkötőket is kereshetsz, és szakmai támogatásodért cserébe részesedhetsz az ő általuk megkötött üzletek eredményéből is! Kattints ide és jelentkezz a CLB Üzletkötői programjára! Tőlünk maximális bizalomra és egy kétoldalú egyeztetésen alapuló jövedelemcsomagra számíthatsz!

Karrier 3 program - iroda szint

Jelenleg is rendelkezel saját irodával illetve segítségünkkel szívesen indítanál egyet?
Van felsőfokú végzettséged vagy független biztosításközvetítői vizsgád illetve kész vagy megtanulni a biztosítási szakmát?
Szeretsz emberekkel foglalkozni, támogatni a tevékenységüket?
Szívesen csatlakoznál egy hálózathoz, hogy részesedj az így elérhető előnyökből?

Ebben az esetben a CLB iroda karrier programját ajánljuk a figyelmedbe. Programunkban az önálló akvizíciókon kívül lehetőséged van a CLB adatbázisán is a keresztértékesítésre, vagy akár önálló e-dm kampány is indítására. Az irodád névvel, címmel, elérhetőséggel felkerül a CLB Központi weboldalára, ezáltal részesedsz a CLB országos reklámkampányaiból származó előnyökből is. Üzletkötőidet szintén delegálhatod a CLB ingyenes Oktatási programjára, hogy képzett értékesítőként minél professzionálisabb kiszolgálást nyújtsanak ügyfeleidnek és ezáltal minél több profitot termeljenek a számodra. Foglald össze számunkra, hogy mit szeretnél a segítségünkkel elérni és mi elkészítjük a motivációs csomagot részedre!

Részletek és jelentkezés a programba itt >>