Biztosítási termékeink

Oldalunkon megismerheti az egyes biztosítási termékek legfontosabb általános tudnivalóit és online kalkulátoraink segítségével meg is kötheti biztosítását!

Biztosítás kalkulátor programjaink:
Gépjármű biztosítás (all in one), kötelező biztosítás, CASCO biztosítás, flottabiztosítás, lakásbiztosítás, utasbiztosítás, életbiztosításbalesetbiztosítás, gépjármű assistance.
Online ajánlatot kérhet vállalati biztosításokra, mint például vagyon, felelősség, mezőgazdasági, vagy szállítmány-biztosításra.

Gépjármű biztosítás

gépjármű biztosítás (All in One)

Kötelező és casco biztosítás együttkötés, all in one. Ne töltsön dupla időt azzal, hogy külön-külön számolja ki díját! Mivel számos biztosító ad kedvezményt CASCO, vagy kötelező biztosítása díjából együttkötés esetén, ezzel a kalkulátorral tudja a legegyszerűbben megtalálni a legkedvezőbb ajánlatot.

gépjármű biztosítás kalkulátor >>további hasznos információkért kattinson ide >>
Kötelező biztosítás

kötelező biztosítás

A gépjármű üzemeltetése során másoknak okozott károk megtérítését szolgálja. Közúti forgalomban gépjármű csak úgy vehet részt, ha érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel rendelkezik. A biztosítást 2009. évi LXII. törvény szabályozza, amely a biztosítók kockázatvállalására vonatkozó feltételeket egységesen rögzíti.

kötelező biztosítás kalkulátor >>további hasznos információkért kattinson ide >>
Casco biztosítás

casco biztosítás

A casco biztosítást mindazoknak ajánljuk, akik anyagi védelmet szeretnének lopás, törés, vagy elemi kár ellen. Korábbi évekkel ellenkezőleg, ma már a casco díjak is egyre kedvezőbbek, sőt, számos biztosító terméke közül lehet választani. Jelenleg akár 40%-os kedvezmény is elérhető online casco biztosítás megkötése esetén!

casco biztosítás kalkulátor >>további hasznos információkért kattinson ide >>
Flotta biztosítás

flottabiztosítás

Általában a biztosítók díjkedvezménnyel honorálják azt az ügyfelet, akik több biztosítási szerződés kapcsán is ugyanazt a biztosítót választják. Ennek a kedvezménynek egy általánosan elterjedt formája az úgynevezett flotta biztosítás. Ha cégként, vagy magánszemélyként legalább 5 gépjármű tulajdonosa, akkor érdemes lehet a gépjárműveket flottaként biztosítani!

flottabiztosítás ajánlatkérés >>további hasznos információkért kattinson ide >>
Lakásbiztosítás

lakásbiztosítás

Természetesen az ingatlanunk és a benne lévő ingóságaink fontosak számunkra, ezért biztosítjuk azokat. Sokan mégis elfeledkeznek a legnagyobb értékük, a lakásuk, házuk, esetleg nyaralójuk biztosításáról. Mások azonban úgy gondolják, hogy a lakásbiztosítás egyszeri megkötésével hosszú évekre megoldották a biztosítás kérdését. Ez azonban nem így van. Lakásbiztosítást aktualizálni kell és mivel számos biztosító egymástól eltérő szolgáltatással kínál biztosítást, érdemes évente újra számolni és ha szükséges, a lakásbiztosítást aktualizálni.

lakásbiztosítás kalkulátor >>további hasznos információkért kattinson ide >>
Utasbiztosítás

utasbiztosítás

Az utasbiztosítás az a termék, amelyet mindenkinek kivétel nélkül ajánljuk megkötni külföldre utazás esetén. Legyen szó akár 1-2 napról, sosem lehet tudni, az utazás során milyen esemény bekövetkeztekor vesszük hasznát az utasbiztosításnak. Elég egy gyomorrontás, vagy egy fogfájás ahhoz, hogy a rendkívül magas külföldi orvosi ellátást az utasbiztosításunk fedezze. A díjak igen kedvezőek, és valamennyi biztosító széles választékát kínálja a szolgáltatási csomagoknak.

utasbiztosítás kalkulátor >>további hasznos információkért kattinson ide >>
Életbiztosítás

életbiztosítás

Az életbiztosítás online megkötése épp olyan egyszerű, mintha egy üzletkötő személyesen mondaná el, mire is kell odafigyelni. Az életbiztosításoknak számos típusa megköthető és a jó választáshoz szükséges valamennyi információ is online elolvasható. Az életbiztosítás egy hosszú távra szóló döntés, akár hitel mellé kötött úgynevezett hitelfedezeti biztosításról, akár befektetéshez kötött életbiztosításról beszélünk. Életbiztosítás megkötését ajánljuk mindenkinek, aki gondol a jövőre és szeretné családját is biztonságban tudni.

életbiztosítás kalkulátor >>további hasznos információkért kattinson ide >>
Balesetbiztosítás

balesetbiztosítás

Egy jó balesetbiztosítás jellemzői: több milliós kifizetést ad, így valódi segítséget nyújt a bajban; a rehabilitációs költségeket is fedezi maradéktalanul, így valódi segítséget nyújt; helyreállító plasztikai műtéteket is fedezi: tipp, nem csak hölgyeknek; az egész világra kiterjed és akár 39Ft/nap árfekvéstől.

balesetbiztosítás kalkulátor >>további hasznos információkért kattinson ide >>
Gépjármű assistance

gépjármű assistance szolgáltatás

Segítség itthon vagy akár külföldön határok nélkül! Assistance kalkulátorunkban lehetősége van választani utazási szokásainak megfelelően professzionális szolgáltatások közül. Az assistance szolgáltatás Ön és az Önnel utazók kényelmét és biztonságát is szolgálja.

Gépjármű assistance kalkulátor >>további hasznos információkért kattinson ide >>
Vállalati biztosítás

vállalati biztosítások

Amennyiben szeretné a vállalata (cége) biztosítási költségeit csökkenteni, szeretné optimalizálni a díjak és a vállalt biztosítási fedezetek arányát, akkor érdemes biztosítási szakember segítségét igénybe venni. A vállalati biztosítások és ezen belül a felelősségbiztosítások kiemelten fontosak lehetnek ügyvédek, orvosok, könyvelők és számos más szakma esetében is. A bizalmat erősíthetik ügyfeleikbe, ha biztonságban tevékenykednek szakmájukban.

vállalati biztosítás ajánlatkérés >>további hasznos információkért kattinson ide >>