2020 október 27.
kgfb, gfb, kötelező biztosítás, kötelező, biztosítás, gépjármű, gépjárműbiztosítás, kötelező gépjármű felelősség, évforduló, kgfb évforduló

Novemberben mindig előkerül a kötelező felelősségbiztosítás kérdése, ugyanakkor évről-évre egyre kevesebb embert érint ez az időszak. De mitől is függ, hogy ki érintett és ki nem a novemberben kezdődő kampányidőszakban, és egyáltalán milyen változás történt 2010-ben?

2020 október 13.
kötelező biztosítás, kgfb, károkozás, kötelező, kárrendezés, kármester, közúti baleset

A legrutinosabb sofőrökkel is megeshet, hogy közlekedési baleset szereplőivé válnak, a balszerencse elkerülésére ugyanis nem létezik biztos módszer, de nem kell azonban pánikba esni.

2020 augusztus 13.
lakásbiztosítás, besurranás, besurranó tolvajok, tolvaj, trükkös csalás, trükkös lopás, unokázós lopás, unokázás, otthon, védelem

Megmutatjuk, milyen megelőző lépéseket tehetünk a besurranó tolvajok otthonunktól való távol tartására és hasznos tippeket adunk a főleg idősebb korosztályt fenyegető trükkös csalások elkerülésére.

2020 augusztus 04.
zöldkártya, kötelező, kötelező biztosítás, külföld, külföldi utazás, biztosítás, európa, kgfb

Bizonyára hallott már a zöldkártyáról, ha saját gépjárművel járt külföldön, de tudja is, miért kell magánál tartania (ha kell), és létezik egyáltalán erre előírás? Hogyan szól a szabályzat és miként egyszerűsödött a kiváltás folyamata idén nyáron?

2020 július 28.
lakásbiztosítás, kiegészítő biztosítás, ingatlanbiztosítás, otthon, kiegészítő

Ön tudja, milyen kiegészítő biztosítások kérhetők a lakásbiztosítások mellé? Bejegyzésünkben összeszedtük és példákat is hoztunk rá, milyen típusúak lehetnek azok a szorult helyzetek, amikből bizony ezek a kiegészítő biztosítások húzhatnak ki minket a bajból.

2020 július 14.
casco, vihar, casco biztosítás, gépjármű, jégeső, szélvihar

Egy-egy nagy erejű vihar után sorra érkeznek a kárbejelentések a biztosítókhoz, de nem minden esetben jogosak a követelések a kárkifizetésre. Ön vajon tudja, hogy mik azok a viharkárok, amiket CASCO biztosítására rendezhet?

2020 július 01.
utazás, utasbiztosítás, biztonság, járvány, koronavírus, karantén, nyaralás, külföld, külföldi nyaralás

Bejegyzésünkben hasznos tanácsokat és tippeket sorakoztattunk fel, mikre kell különösen odafigyelni most a külföldi nyaralásra készülőknek. Aki útnak indulna, kezdje a tervezést a CLB által javasolt 0. lépéssel, hogy minél édesebb lehessen a pihenés!Bejegyzésünkben hasznos tanácsokat és tippeket sorakoztattunk fel, mikre kell különösen odafigyelni most a külföldi nyaralásra készülőknek. Aki útnak indulna, kezdje a tervezést a CLB által javasolt 0. lépéssel, hogy minél édesebb lehessen a pihenés!

2020 május 18.
lakásbiztosítás, kert, szabadtér, szabadtéri vagyontárgyak, biztosítás, terasz

A kertben lévő értékeinkre mi vigyáz? A lakásbiztosításokról tudjuk, hogy otthonunkat hivatottak védeni, de mi a helyzet szabadtéri vagyontárgyainkkal, melyek ugyanúgy életterünk részét képezik?

2020 május 04.
otthon, lakás, baleset, balesetbiztosítás, bezártság, háztartási balesetek

Míg korábban reggelente „mentünk a dolgunkra”, bevásárlás, szabadidős programjaink után érve csak haza, úgy mostanság életterünk szinte kizárólag otthonunkra korlátozódott. Ezzel azonban nőttek a rizikófaktorok is a ház körül, óvatosabbnak kell lennünk!

2020 április 24.
lakás, lakásbiztosítás, ingatlan, ingóság, alulbiztosított, felülbiztosított, ingatlanbiztosítás, biztosítás, nyaralóbiztosítás

Évekkel ezelőtt kötöttük lakásbiztosításunkat, aminek rendszeresen fizetjük a díját – hol lehet itt a hiba? Nagyon fontos, hogy néhány évente szánjunk pár percet a témára, mert akár milliókat is bukhatunk a tétlenséggel!

Oldalak