árgarancia

100% ÁRGARANCIA

Társaságunk árgaranciát vállal a www.clb.hu weboldalunkon keresztül megkötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosításokra, casco biztosításokra, lakásbiztosításokra, utasbiztosításokra.

Az oldalunkon keresztül megkötött biztosításokra az árgarancia csak abban az esetben érvényes, amennyiben a szerzõdést oldalunkon keresztül megkötõ személy a díjszámításhoz szükséges valamennyi adatot a valóságnak megfelelõen adta meg és a megadott kedvezmények hatályba lépéséhez szükséges valamennyi igazolást határidõig, érvényesen benyújtja. Az árgarancia nem vonatkozik téves adatszolgáltatásból, vagy szándékosan rossz adatok megadásából eredő díjeltérésre, illetve kötelező gépjármû-felelősségbiztosítások kötése esetén nem érvényes abban az esetben, ha a kötvényesített bonus-malus fokozat nem felel meg a kalkuláció során megadottnak.

Amennyiben társaságunk által a biztosító részére eljuttatott egyedi biztosítási ajánlat (szerződés) eltér a biztosító által meghatározott (kötvényesített) díjtól, úgy társaságunk vállalja, hogy megtéríti a szerződőt hátrányosan érintő díjkülönbözetet a szerződő részére.

A fentiek értelmében azt garantáljuk, hogy az oldalunkon keresztül szerződést kezdeményezõ ügyfeleknek nem kell a társaságunk által a biztosítóhoz eljuttatott biztosítási ajánlaton megjelölt biztosítási díjnál magasabb díjat fizetniük.