Biztosításkötés percek alatt

Hasonlítsa össze a biztosítók ajánlatait és kösse meg az Önnek megfelelőt!

 

Hasonlítsa össze a biztosítók ajánlatait, és kösse meg néhány kattintással gépjárműve kötelező biztosítását.
Kössön casco biztosítást és biztosítsa gépjárműve anyagi védelmét lopás, törés vagy elemi kár esetére.
Az otthon lehet egyben az élete munkája is. Gondoskodjon ingatlana vagy ingósága védelméről egy megfelelő lakásbiztosítással!
Külföldi utazás esetén érdemes utasbiztosítást kötni, hogy testi épségét és poggyászát is nagyobb biztonságban tudhassa, és felhőtlenebbül élvezhesse a kalandokat.
Egy váratlan baleset a családban sose jön jókor, de a balesetbiztosítás anyagi támogatást nyújt a felépüléshez, hogy az kevésbé viselje meg a családi kasszát.
Gondol a jövőre és szeretné családját is biztonságban tudni? A kockázati életbiztosítás biztosíthatja szerettei számára a szükséges anyagi támogatást, ha megtörténne a baj.

 

Miért könnyű a CLB-nél biztosítást kötni?

  • Kalkulátoraink segítségével több biztosító ajánlatát is összehasonlíthatja
  • Pár kattintással, otthona kényelméből kötheti meg a kiválasztott biztosítást
  • Egy helyen kezelheti összes szerződését
  • Biztosítással kapcsolatos kérdéseit online és telefonon is felteheti kollégáinknak
  • Nem marad le többet a fontos határidőkről, mert mi emlékeztetjük rájuk

Miért jó alkuszon keresztül kötni?

Az alkusz minden esetben az ügyfél, vagyis az Ön érdekeit képviseli. Ha Ön direkten köt biztosítást, azaz közvetlenül a biztosító oldalán vagy egy ügynökén keresztül, akkor nem látja a többi biztosító ajánlatát, így lehet, hogy nem értesül egy, az Ön igényeihez talán jobban illő ajánlatról.
 
A CLB alkuszon keresztül viszont több biztosító ajánlatát hasonlíthatja össze, és választhatja ki közülük az Önnek megfelelőt. Nevünk 1993 óta biztosíték arra, hogy szakértelemmel kezeljük ügyfeleink biztosításait és látjuk el a velük kapcsolatos ügyintézési feladatokat.