Először jár oldalunkon?

A Clb.hu bemutatása

A Clb.hu segítéségével Ön könnyen eligazodhat a biztosítási piac minden területén. Biztosítási portálunkat úgy alakítottuk ki, hogy Ön kényelmesen és egyszerűen, az otthonából intézhesse biztosítási ügyeit. Kalkulátor programjaink személyre szabottan kiszámolják a biztosítók ajánlatait, így Ön pár kattintással egy táblázatban megismerheti és összehasonlíthatja a biztosítók kínálatát.

A Clb.hu fejlesztője és üzemeltetője a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft., amely az egyik legnagyobb, finanszírozótól és járműforgalmazótól független gépjármű biztosítási alkuszcég Magyarországon.

Az alkusz szerepe a biztosításban

A biztosítási alkusz minden esetben az ügyfél érdekeit képviseli. Ez különbözteti meg a biztosítótársaság megbízásából eljáró biztosítási ügynöktől. Az alkusz legfőbb feladata, hogy ügyfele számára bemutassa a biztosítási piacon elérhető termékeket és szolgáltatásokat, azokat összehasonlítsa, és segítse ügyfelét az optimális szerződés kiválasztásában, ezzel időt, energiát és pénzt takarít meg ügyfele számára. Az alkusz nemcsak megköti a biztosítást, hanem annak fennállása alatt az ügyfél rendelkezésére áll, képviseli érdekeit a biztosítónál.

Online olcsóbb

Az internetes biztosításkötés terjedésének köszönhetően ma már több biztosító is kedvezményt ad, amennyiben az Ügyfél biztosítását az interneten keresztül rendeli meg. Biztosítási portálunkon számos online kedvezmény igénybe vehető, így jelentősen olcsóbban tudja biztosítását megkötni.

Válasszon minket, megkönnyítjük az ügyintézést

Amennyiben rendszerünkön keresztül intézi biztosítási ügyeit, úgy garantáltan időt, energiát és pénzt fog megtakarítani. Ön feladja rendelését, és az alkuszi megbízás megérkezését követően minden szükséges teendőt már cégünk munkatársai végeznek el. Elkészítik a szükséges dokumentumokat, összeállítják biztosítási szerződését, kapcsolatba lépnek a biztosító társasággal. Kötelező biztosítóváltás esetén mind a felmondást, mind a bonus fokozat átvezetését is cégünk intézi. Használja ki a lehetőséget, kösse meg biztosítását portálunkon!